ECHIPA HOMEVET

Servicii medicale-veterinare de calitate.

 • CABINETUL VETERINAR HOMEVET

  Suntem o echipa tânără, ambițioasă, cu experiența căpătată de-a lungul celor 13 ani de practica medicală în cabinet, zi de zi cu dorința de a deveni mai buni în ceea ce facem și ne dorim sa venim în întâmpinarea pacienților noștri cu o gamă largă de servicii și beneficii care să satisfacă cele mai pretențioase cereri. Prin angajamentul și priceperea noastră, ne dorim sa dezvoltam o relație și un parteneriat solid intre noi și dumneavoastră, iubitorii de animale. Cabinetul nostru dispune de dotări conform cerințelor actuale în medicina veterinară și o colaborare foarte bună cu laboratoare acreditate pentru efectuarea de analize cât mai complexe cu care să putem face față celor mai complicate cazuri.

  Asistența sanitar-veterinară este deservită de către:
 • Dr. Mircea Burcea

  Coordonatorul cabinetului și cel care a făcut posibilă împlinirea acestui proiect. Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara, domnul doctor a participat la numeroase congrese internaționale și workshopuri pe parcursul celor 13 ani de carieră în medicina veterinară. Domnul doctor oferă consultații în domenii ca: dermatologia, medicina internă, ecografie, chirurgie, oftalmologie, urologie și cardiologie.
 • Dr. George Bejan

  Absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din București, cu 11 ani de experiență în medicina veterinară, medicul veterinar dedicat meseriei sale, colegul de care suntem mândri. Domnul doctor oferă consultații în domenii ca: traumatologia, ortopedia, chirurgia digestivă, medicina internă și de laborator, oncologie, parazitologie, terapie intensivă.
 • Dr. Cristina Burcea

  Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara, oferă consultații pe partea de pediatrie veterinară, creșterea, îngrijirea puilor și stabilirea programului de imunizare, deparazitare și consiliere nutrițională. De asemenea este coordonator pe partea de achiziții și asistență sanitar-veterinară.
 • Asistent Andreea Crăciun

  Domnișoara viitor doctor, în prezent studentă a Facultății de Medicină Veterinară din București, cea responsabila de asistența sanitar-veterinară și partea de tuns în scop terapeutic.